Informes anuales de ejecución

Cada meta se asocia a un área de actividade específica. Consonte a previsión xeral definida no Contrato de xestión, o éxito nas metas (obxectivos estratéxicos) deriva da consecución dun mínimo do 60 % dos obxectivos operativos definidos e, para cada obxectivo, dun mínimo do 60 % das tarefas identificadas. Os indicadores asignados a cada tarefa son a ferramenta a utilizar para avaliar o seu cumprimento, e será necesario acadar o valor requirido cando menos no 60 % dos indicadores asociados a cada tarefa. Con esta base, e para o efecto de facilitar o seguimento do contrato de xestión establécese unha programación anual de cumprimento de obxectivos operativos, a través da estimación do cumprimento anual das tarefas. Con este criterio se calcula o porcentaxe de execución das tarefas e, a partir de aí, dos obxectivos e áreas, para finalmente determinar a porcentaxe de desenvolvemento do Contrato de xestión.

2022

(ver informe íntegro)

2021

(ver informe íntegro)

 

 

EXE

A

ÁREA DE CERTIFICACIÓN E PROTECCIÓN DA CALIDADE ALIMENTARIA

Acadar un sistema eficiente da xestión das figuras de calidade e da súa certificación

47%

B

AREA DE PROMOCIÓN DA CALIDADE ALIMENTARIA

Mellorar a posición comercial das producións de calidade

27%

C

AREA DE INVESTIGACIÓN AGROPECUARIA

Mellora da produción agropecuaria galega en liña coa estratexia europea de investigación en materia agraria

21%

D

AREA DE INVESTIGACIÓN FORESTAL (Anexo Investigación)

Mellora do aproveitamento selvícola e forestal do monte galego

29%

E

AREA DE INVESTIGACIÓN EN MATERIA DE VITICULTURA E ENOLOXÍA

Mellora do coñecemento e as posibilidades de desenvolvemento do sector vitivinícola galego

20%

F

AREA DE TRANSFERENCIA

Garantir a transferencia efectiva de coñecementos entre a investigación agroforestal e os sectores produtivos

6%

G

AREA DE CAPACIDADE ANALÍTICA

Garantir a oferta de servizos técnicos de análises alimentarias e agrarias aos operadores galegos

6%

H

AREA DE FORMACIÓN (Anexo formación)

Contribuír á mellora da competitividade e sustentabilidade do sector primario e alimentario galego apoiando a cualificación profesional dos axentes e facilitando o relevo xeracional

30%

I

AREA INSTITUCIONAL

Artellar un sistema eficaz e eficiente de coordinación, xestión, control e seguimento da estrutura orgánica e funcional da AGACAL

46%

J

AREA ECONÓMICA E PATRIMONIAL

Automatización e regularización da xestión económica da Axencia

33%

K

AREA DE PERSOAL

Completar a dotación de persoal da Axencia

31%

 

CONTRATO DE XESTIÓN

29%