2024
AGACAL. INFORME ANUAL EXECUCIÓN
Cada meta se asocia a un área de actividade específica. Consonte a previsión xeral definida no Contrato de xestión, o éxito nas metas (obxectivos estratéxicos) deriva da consecución dun mínimo do 60 % dos obxectivos operativos definidos e, para cada obxectivo, dun mínimo do 60 % das tarefas identificadas. Os indicadores asignados a cada tarefa son a ferramenta a utilizar para avaliar o seu cumprimento, e será necesario acadar o valor requirido cando menos no 60 % dos indicadores asociados a cada tarefa. Con esta base, e para o efecto de facilitar o seguimento do contrato de xestión establécese unha programación anual de cumprimento de obxectivos operativos, a través da estimación do cumprimento anual das tarefas. Con este criterio se calcula o porcentaxe de execución das tarefas e, a partir de aí, dos obxectivos e áreas, para finalmente determinar a porcentaxe de desenvolvemento do Contrato de xestión.
2022
2021
|
|
EXE |
A |
ÁREA DE CERTIFICACIÓN E PROTECCIÓN DA CALIDADE ALIMENTARIA Acadar un sistema eficiente da xestión das figuras de calidade e da súa certificación |
47% |
B |
AREA DE PROMOCIÓN DA CALIDADE ALIMENTARIA Mellorar a posición comercial das producións de calidade |
27% |
C |
AREA DE INVESTIGACIÓN AGROPECUARIA Mellora da produción agropecuaria galega en liña coa estratexia europea de investigación en materia agraria |
21% |
D |
AREA DE INVESTIGACIÓN FORESTAL (Anexo Investigación) Mellora do aproveitamento selvícola e forestal do monte galego |
29% |
E |
AREA DE INVESTIGACIÓN EN MATERIA DE VITICULTURA E ENOLOXÍA Mellora do coñecemento e as posibilidades de desenvolvemento do sector vitivinícola galego |
20% |
F |
AREA DE TRANSFERENCIA Garantir a transferencia efectiva de coñecementos entre a investigación agroforestal e os sectores produtivos |
6% |
G |
AREA DE CAPACIDADE ANALÍTICA Garantir a oferta de servizos técnicos de análises alimentarias e agrarias aos operadores galegos |
6% |
H |
AREA DE FORMACIÓN (Anexo formación) Contribuír á mellora da competitividade e sustentabilidade do sector primario e alimentario galego apoiando a cualificación profesional dos axentes e facilitando o relevo xeracional |
30% |
I |
AREA INSTITUCIONAL Artellar un sistema eficaz e eficiente de coordinación, xestión, control e seguimento da estrutura orgánica e funcional da AGACAL |
46% |
J |
AREA ECONÓMICA E PATRIMONIAL Automatización e regularización da xestión económica da Axencia |
33% |
K |
AREA DE PERSOAL Completar a dotación de persoal da Axencia |
31% |
|
CONTRATO DE XESTIÓN |
29% |