Ir o contido principal

Estrutura

Hai 3 departamentos que dependen do director. Son:

  • Produtos Agrarios
  • Medios da Produción
  • Fitopatoloxía

O departamento de Produtos Agrarios organízase en tres seccións:

  • Alimentos: leite e queixo, embutidos e productos cárnicos, mel, produtos do mar, produtos vexetais, aceite, castañas, etc.
  • Bebidas: viño, augardente, licor, cervexa, auga, vinagre, etc.
  • Alimentación Animal: forraxe, cereais e pensos.

O departamento de Medios da Produción ten dúas seccións:

  • Solos e análises foliares
  • Fertilizantes: inorgánicos, orgánicos, análises de auga para rega, lodos de uso agrario, puríns e substratos.

O departamento de Fitopatoloxía está dividido en dúas seccións:

  • Diagnósticos de sanidade vexetal: enfermidades e pragas dos cultivos
  • Residuos de pesticidas: en bebidas, froita, hortalizas, legumes, mel, forraxe, solos, etc.

En cada sección hai un responsable técnico, analistas e auxiliares de laboratorio cualificadas. O cadro de persoal está constituído por 43 postos de traballo.