Ir o contido principal
Galego
Castellano
Buscar
Buscar
Mapa Do Sitio
Mapa do sitio
Institucional
Organización
A axencia
Funcións
Organigrama
Normativa de creación
Estatuto
Contrato de xestión
Plans anuais
Informes anuais de execución
Centros dependentes
Financiamento europeo
Contacto
Anuncios
Listas de persoal investigador
Transparencia e goberno aberto
Persoal
Eventos
Novas
Multimedia
Axudas
Calidade alimentaria
Denominacións de orixe e indicacións xeográficas
Definicións
Viños con denominación de orixe
Viños con indicación xeográfica
Bebidas espirituosas
Queixos
Mel
Produtos cárnicos
Produtos de orixe vexetal
Panadería e repostería
DOP/IXP en tramitación
Produción ecolóxica
Artesanía alimentaria
Cata de Queixos e de Meles
Cata de Viños e de Augardentes de Galicia
Consellos reguladores
Investigación e Transferencia
Centros
CIAM
CIF
Evega
Equipas
Liñas
Agropecuaria
Forestal
Viticultura e enoloxía
Proxectos
Formación
CENTROS DE FORMACIÓN E EXPERIMENTACIÓN AGRARIA
Oferta formación profesional regrada
Ciclos FP
Xestión@
Formación continua
Formación de asesores
Capacitación profesional en materia agraria, benestar animal e gandería
Usuarios profesionais e vendedores de produtos fitosanitarios
Aptitude empresarial agraria
Benestar animal e gandeiría
Benestar animal na investigación e na docencia
Outra formación
Entidades colaboradoras
Inscrición de entidades colaboradoras e homologación de accións formativas
Impartición cursos
Expedición de carnés, diplomas e certificados oficiais
Usuarios profesionais de produtos fitosanitarios
Aptitude empresarial agraria e outros
Benestar animal e gandería
Benestar animal na investigación e na docencia
Laboratorio
Estación de viticultura e enoloxía
Laboratorio Agrario e Fitopatolóxico
O LAFIGA
Estrutura
Medios
Actividades
Prezos e solicitudes das análises
Notas importantes
Acreditación do Laboratorio Agrario
Queixas e reclamacións
Estatística e publicacións
Estatísticas
Publicacións