Enlace publicacións Medio Rural
Visita técnica a pequenas explotacións leiteiras artesás en Austria
Nesta publicación presentámosche un resumo das visitas realizadas a distintas ganderías e institucións durante a viaxe organizada por Agacal a finais de marzo ao país alpino. Nesta experiencia participaron gandeiros e técnicos galegos co obxectivo de coñecer de preto modelos que favorezan a transformación do leite nas propias explotacións.
Guía para a xestión dos requisitos administrativos aplicables a adegas
- Parte 1 REQUISITOS RELATIVOS ÁS INSTALACIÓNS DA ADEGA
- Parte 2 REQUISITOS RELATIVOS AO REXISTRO DAS OPERACIÓNS DA ADEGA
- Parte 3 REQUISITOS RELATIVOS A DECLARACIÓNS
- Parte 4 REQUISITOS RELATIVOS AOS TRANSPORTES
- Parte 5 REQUISITOS RELATIVOS A NOMES COMERCIAIS, MARCAS COMERCIAIS E ETIQUETAXE
- Parte 6 REQUISITOS RELATIVOS AOS RESIDUOS DE ENVASES
- Parte 7 REQUISITOS RELATIVOS Á CERTIFICACIÓN DO PRODUTO
- Parte 8 REQUISITOS RELATIVOS Á SEGURIDADE ALIMENTARIA
- Parte 9 REQUISITOS RELATIVOS Á ORGANIZACIÓN INTERPROFESIONAL DO VIÑO DE ESPAÑA (OIVE)
- Parte 10 CALENDARIO DE REQUISITOS